PREVIEWS:
Kommende film og spil.

COUNTER STRIKE DE_AZTEC

Denne film er ligesom min anden counter strike film herinde inspireret af Wei Xing's counter strike film, og dette er hans web site: www.flashdeck.o-wh.com (jeg anbefaler dig at du ser hans film). Det er igen alle figurerne der pløkker løs på de_aztec banen. Her er også helt nye figurer som Tropic Passion, og Stange kendes nu som SeriouS HuntA. Mustafa Gönden og Abild 13 kæmper kampen videre, efter som at Mustafa er blevet bedre siden forrige film. De andre breder sig rundt, og det hele ser ud til at gå galt for counter terroristerne men så er det at MIG eksploderer sine medkæmpere og render selv rundt pløkker alt ned. Glæd dig til masser af CS action i denne film. Jeg vil også prøve at lave den endnu bedre lavet og tegnet end den første, da jeg havde en deadline på 3 dage (altså til den første).


SE TRAILEREN

THE ABILDGAARDS SCOTTISH ADVENTURE STARRING JENS

Filmen her er baseret på min ferie med min familie til Skotland. Foruden min bror, mor og far, er min morbror Jens også med (for det var han jo i virkeligheden). Filmen vil følge vores feries forløb, og glæd dig til at se hvordan vi klare os med skotterne og Loch Ness. Vil vi finde monsteret, Nessie?? Og hvordan skal vi klare de stejle bjerge og de farlige 'svup' steder? Vil lord of the flames få tændt ild i brændeovnen? Du er nødt til at vente lidt med at få det at vide. Men indtil da kan du se traileren.

ZELDA THE ANCIENT ADVENTURES OF LINK EPISODE 1

Denne film er baseret på Nintendo's utrolige spilserie The Legend of Zelda. Ganon, ondskabens konge, er endelig blevet fanget, og han befinder sig nu i Kukokakyriko zoologiskhave. Selvom at han nuværende placering gør ham temmelig sur, så prøver han at komme på en fantastisk ide til at herske over Hyrule lige så snart han kommer ud. I mellem tiden er Link der også. Han kan nu endelig færdes med Ganon uden at blive slået ihjel, og Link prøver at få Ganon til at være god, og positiv. Navi er der også, og mere annoying end nogensinde. Hvordan vil de tre komme ud af det sammen? Og vil Link redde Hyrule hvis Ganon slipper løs? Se traileren. BEMÆRK!! at billedet lige her under fra filmen er af meget dårlig kvalitiet. Se traileren for den gode kvalitet.


SE TRAILEREN

Alt indhold på denne side er copyright N-Studios 2004 - 2006