NEWS:
De seneste nyheder, såvel som de gamle.

Titel: Nye ting på vej... en masse ting!
Skrevet af: Nick Abildgaard
Dato: 29/8-06

Hej! Siden har været temmelig død... for et stykke tid! Anyway, jeg er startet i skolen og er kommet i 7 klasse, og det er jo fedt nok, hehe! :) Jeg har også været på Bornholm i slutningen af min sommerferie, hvilket var en meget hyggelig ferie, blandt andet fordi at de fleste fra min familie var samlet der, så det var meget fedt! Men denne nyhed er jo egentlig ikke skabt, for at jeg kan skrive om, hvad jeg har lavet; Den er lavet for at jeg kan fortælle hvad jeg har planlagt jeg vil gøre inden for det næste stykke tid for at N-Studios kan holdes i gang:

1. Der er et splinternyt design på vej! Eller... om det er splinternyt må i jo bedømme, for rent faktisk minder det meget om dette nuværende design, men det vil blive lidt flottere end dette ret kedelige og simple design. Jeg har dog nogle problemer med det. Det er sværere at lave end jeg troede, men det bliver nok færdigt på et tidspunkt! ;)
2. Jeg har lavet et nyt spil! Det er nærmest ligesom find Holger, bare med Nintendo figurer og andet slags. Du kan læse mere om det når det bliver lagt op, hvilket jeg gør meget snart!
3. Forummet vil jeg også snart lave designet på, så min far kan hjælpe mig med at kode det rigtigt så det fungerer. Det har også snart været længe undervejs, hehe.
4. Jeg har mange projekter kørende. Dette er The Abildgaards S. A., CS de_aztec, Zelda: Ancient Adventures of Link, en flashtutorial, så i derude kan lære at bruge flash, nogle nye Super Chicken film, og nok også en film kaldet "One Time Donkey, Always Donkey".

Ja, det er ikke engang sikkert at jeg bliver færdig med alle tingene nogensinde, men det satser jeg da på! :) Glæd dig til det nye layout! May the triforce be with you!

Titel: Forbedret ansigt
Skrevet af: Nick Abildgaard
Dato: 14/6-06

Ja, det allerførste af det første fra min nye familiefilm, (bogstaveligt ment) "The Abildgaards Scottish Adventure Starring Jens". Det er bare for at vise at filmen vil være meget grafisk bedre end "The Abildgaards Winter Tale". Her har jeg sammenlignet to ansigter af mig. Altså, mit ansigt fra "The Winter Tale", og det ansigt jeg muligvis har i "The Scottish Adventure":

Kvaliteten er nok ret dårlig, så klik på dette lille billede for at vise det ovenstående billede i sin rigtige størrelse:

faces.jpg (56377 byte)

Læg mærke til at der står prototype under det nye ansigt, hvilket vil sige at det stadig kan ændre sig. Det var alt for nu. Nåh ja, sorry, CS de_aztec traileren er forsinket (typisk mig). Men jeg lover den snart er her.

Titel: Nyt banner
Skrevet af: Nick Abildgaard
Dato: 16/5-06

Sidens helt nye ultimative seje banner, kan nu ses oppe i det venstre øverste hjørne! Øhh... sagde jeg ultimative? Det er måske en lille overdrivelse... Men dette banner var det helt originale N-Studios logo. Der er kun nogle få ændringer, hvilket er at skrifttypen der er brugt til at skrive STUDIOS er anderledes, og at der nu står .DK til sidst. Håber du kan li' det! Det gamle banner er blevet taget ned, fordi at det blot var et test banner. En anden ting jeg vil gøre opmærksom om er, at traileren til "Zelda: The Ancient Adventures of Link Episode 1" vil være lidt forsinket. Men du kan roligt glæde dig til "Counter Strike de_aztec" traileren der vil komme i denne uge! Jeg regner også med at opdatere "The Abildgaards Scottish Adventure Starring Jens" traileren senere.

Titel: Skotsk trailer
Skrevet af: Nick Abildgaard
Dato: 14/5-06

Jeg ved at der har været meget stille herinde på siden, men nu har jeg i det mindste lagt traileren til "The Abildgaards Scottish Adventure Starring Jens" op. Jeg arbejder stadig på at få gjort de andre trailere klar. Der er ikke mere at sige for denne gang. Får lagt de andre trailere op i løbet af næste uge, og så begynder jeg at lave N-Studios.dk's forum. Hej igen!

Titel: Så er de her
Skrevet af: Nick Abildgaard
Dato: 22/4-06

Så har jeg lagt spillene og filmene op på siden! Jeg arbejder på at lave en preloader til dem, så man kan se hvor meget den mangler at hente når man har trykket på en film eller et spil, men jeg har ikke kunne fået det til at virke. Bemærk at trailere/demoer til de kommende film og spil er her heller ikke endnu. Og sidst, men ikke mindst mangler jeg stadig at lave forummet. Så der er stadig rigelig af arbejde.

Titel: Billeder
Skrevet af: Nick Abildgaard
Dato: 21/4-06

Ja, der er kommet billeder af filmene og spillene, dette gælder også de kommende film og spil. Det er ikke nogen rigtig nyhed, bare en lille update. Jeg har faktisk ikke andet at sige lige nu. Nu mangler jeg bare at få filmene og spillene op på siden, så går jeg i gang med at lave forummet. Hej, hej!

Titel: SITE UNDER CONSTRUCTION
Skrevet af: Nick Abildgaard
Dato: 19/4-06

Siden er ikke helt færdig, så kig tilbage når du har lyst for opdateringer. Filmene og spillene er heller ikke kommet op på siden, så der er ikke så meget at komme efter. Håber du vil besøge siden!

Titel: Velkommen
Skrevet af: Nick Abildgaard
Dato: 19/4-06

Hej, og velkommen til N-Studios! Hvis du vil vide mere om siden, så gå klik på ABOUT i menuen. Jeg hedder Nick Abildgaard, og jeg har skabt N-Studios. Jeg laver flash film og nogen gange spil, derfor kan du se mine film i MOVIES, og spille mine spil i GAMES under  menuen. Se hvad der er under vejs i PREVIEWS i menuen. Åh ja, og klik på NEWS for nyheder, og hvis du vil diskutere så gå ind på forummet ved at trykke på FORUM. MEN BEMÆRK AT DET FØRST VIL KOMME SENERE!

Alt indhold på denne side er copyright N-Studios 2004 - 2006