MOVIES:
Alle mine film er samlet her.

#5 JULEMANDEN VS JULEFANDEN

Tænk dig den ultimative kamp om julen! Hvad kommer du frem til? Selvfølgelig et mægtigt slag mellem Julemanden og Julefanden! Se historien, der mere eller mindre fortæller sandheden om Julemanden, og som viser hvad der sker når isbjørne og pingviner mødes!

#4 THE ABILDGAARDS WINTER TALE

Familien Abildgaard skal til fødselsdag på Lolland. Det er nemlig Jesper, en af deres venner, som holder fest, og de prøver at nå frem en december dag. Men det ser sort ud, og alt tyder på at vejrguderne er imod dem. Er Andreas Abildgaard nødt til sende en sms til Kristian (Jespers søn) og sige at de ikke når frem, eller kan Henning Abildgaard klare køreturen gennem sneen? De optrædende personer i filmen er min familie. Nick er mig selv, Andreas er min bror, Rie er min mor og Henning er min far. Filmen ER faktisk baseret på en rigtig historie, men der er måske lidt overdrivelse i den alligevel. :)

#3 COUNTER STRIKE FY_ICEWORLD

Dette er en counter strike film som foregår i iceworld. Figurernes navne er baseret på dem vi bruger når mine og min storebrors venner spiller. Hvilket hold vil vinde? Bemærk at jeg er blevet inspireret af Wei Xing's counter strike film. Hans web site er her: www.flashdeck.o-wh.com.

#2 SUPER CHICKEN 2 REVENGE OF PENGUINS!

Denne film tager fat, kort tid efter at Super Chicken har slået Purple Eye ihjel. Men hvad hverken Super Chicken eller International Chicken Agents Inc. ved, er at Purple Eye stadig lever! Denne gang er hans mål at angribe ICA's base med sin mægtige pingvin hær! Hvordan skal Super Chicken redde dagen?

#1 SUPER CHICKEN VS PURPLE EYE PENGUIN

Dette er episode 1 i en serie hvor jeg senere vil lave flere episoder, nemlig serien Super Chicken. Super Chicken er hemmelig Agent hos ICA Inc. (International Chicken Agents Incorporated) og han har sit hemmelige hovedkvarter dybt under jorden ved Black Hills i Chicken Land. Purple Eye Penguin (aka Purple Eye) er en berygtet skurk og bor i Penguin Land. Purple Eye er en stolt pingvin, og vil for alt i verdenen stoppe ICA's overhoved Chilon, som også er Super Chickens boss, og styrte kyllingernes herredømme. Så Super Chicken er sent på en mission, hans opgave er at gøre det af med Purple Eye.

Alt indhold på denne side er copyright N-Studios 2004 - 2006